Нулева Толерантност към ЛГБТ Извращенията

Oт няколко години насам, ЛГБТ обществото в България (което по описани по-долу причини наричаме извратеняци) продължава подривната си дейност в и без това  вече умиращото, бездетно, деградирало и сексуализирано българско общество. В последните няколко месеца обаче се надминаха в своята наглост и крайност и това ни дава много добър шанс да ги изобличим като група, която преди всичко мрази всичко нормално, естествено и здравословно.

Като за начало трябва да се обяснят няколко неоспорими факта.

Хомосексуализмът, бисексуализмът, куиър, транссексуалността, измислени джендърски полови идентичности и т.н. са извращения, перверзии. Това не е въпрос на  „кой какво прави в собствената си спалня“, а на честност и обективност, въпрос е на това да наречем черното – черно, и бялото – бяло.

Природата е напълно обективна и при нея няма заобикаляне на истината- обърнем ли внимание на това, което е отредила, ни става ясно всичко по темата. Сексуалните отношения между хората( както и между всяко едно живо същество, някога познато ни) съществуват преди всичко с цел размножаване. От това следва, че единственият естествен полов контакт е този, който води до зачеване или улеснение на зачеването, както и до интимност между мъжа и жената, която пък води до по-здрава връзка, по-стабилно семейство и по-добро детство на бъдещите деца. Удоволствието от това съществува само и единствено за насочване на  индивидите към първата цел, което отново е невероятно очевиден и обективен факт. Следователно всякакви видове отношения, които не са способни на зачеване и имат за крайна цел само егоистичното задоволяване на първични нужди, са неестествени – те са перверзии.
Също така, хората са двуполов вид, което означава, че има мъж и жена- нищо друго. Този, който биологично е мъж и се чувства като мъж, е нормален, тази, която биологично е жена и се чувства като жена, е нормална, а всички други възможни комбинации са психически или физически отклонения, които са съвсем неестествени и нездравословни.

Тук няма място за спор, тук няма място за чувства, тук няма място за либерални заблудени идеологии. Има място само за истина и факти.

Какво обаче е отношението на въпросните извратеняци към обществото и индивидите? То е лицемерно и изключително агресивно. Преструват се на жертви и в същото време безспирно разрушават народа ни отвътре, без да се интересуват дали това вреди на цялото общество, на семействата, на мъжете и жените, на децата, или на самите тях- за извратеняците е важно семейните ценности да бъдат премахнати на всяка цена, за да са свободни да се отдадат на перверзния си егоистичен хедонизъм.
Българското общество все още е достатъчно здраво, за да нарича хората като тези ненормални, и то с право, въпреки че още не сме видели нищо от извращенията, които се случват на запада... Това е и причината пропагандата на тези уроди за сега да е лека, умерена и изцяло лъжлива. Докато те твърдят, че това, което правят, е „просто любов, няма нищо страшно“, реално те са напълно наясно, че не искат да спрат до там, а искат всякакви задръжки да паднат и да се приеме всяко възможно неестествено и извратено отклонение.

Докато с помощта на ЕС се поставяха тези билбордове:С помощта на българското правителство се печатаха тези брошури, чиято предназначена цел бе да се раздадат на непълнолетни и малолетни ученици, което наистина се случи няколко месеца по-късно:И ето че в ученическа брошура се обсъждат извращения като риминг, фистинг, шейвинг и т.н. Ако мислите, че това е безобидно, проверете какво означават в Интернет, ако И СЛЕД ТОВА някой от вас мисли, че е безобидно да се раздават на деца, или изобщо да се третират като нормално сексуално поведение, то той не е наред.
Както казахме, хубавото на българското общество е, че все още сме достатъчно трезвомислещи да наречем това ненормално, но с агитацията на подобни извратени движения, НПО-та, организации и т.н., както и държавните и европейски институции, които ги подкрепят, както и всички „български“ медии, собственост на политическата мафия, които ги представят в хубава светлина, е въпрос на време и българското общество да заприлича на западното в това отношение. За да ви покажем какво означава това, ще ви покажем следните снимки от либералните, ЛГБТ-толерантни, нехомофобски западни общества, които съвсем спокойно можете да намерите в Интернет и да се убедите, че това чака и България. Имайте предвид, че колкото и да ви казват, че това е „просто любов“ и че „няма нищо страшно“ реалността е, че няма да спрат докато всичко извратено не бъде наложено на обществото. Децата ви ще бъдат насърчавани да отхвърлят пола си и да стават травестити (както вече се случва в детските градини в Швеция), ще бъдат учени как да извършват фистинг, риминг, шейвинг, по кои части на лицето да попада семенна течност и по кои не (както е описано в българската брошура, раздадена на ученици), ще бъдат обградени от всякакви изверги, болни психически и физически и ще бъдат свидетели на всякакви перверзии и изродщини на „Гей Прайд“ парадите, като този, който ще се проведе тази година в София.

Ако искате това да е бъдещето на българското общество и българските деца, подкрепяйте изявите, бъдете толерантни, и най-добре НЕ ПРАВЕТЕ НИЩО, вашата апатия е най-удобна за тях, защото тихомълком ще се вплетат в образованието, медиите, политиката и всекидневието  ни като плевели.

Ако НЕ искате това да е бъдещето на българското общество и българските деца, направете нещо по въпроса. Не подкрепяйте такива изявления, институции и индивиди. Не си замълчавайте, когато някой говори откровени и вредни лъжи по темата. И най-важното, обявете се твърдо против „София Прайд“ и елате на контрашествието, за да го спрем, защото те винаги започват с такива паради и ако им дадем това, им даваме всичко.

КАЖЕТЕ НЕ НА ИЗВРАЩЕНИЯТА!


Статистики и източници за статията:


3.7% от населението се определят като хомосексуални или бисексуални - https://www.cdc.gov/

36% от педофилите са хомосексуалисти - Freund, et al (1984) Pedophilia and heterosexuality vs. homosexuality. J Sex & Marital Therapy 10:193-200

28% от хомосексуалните мъже имат повече от 1000 партньора - Homosexualities: A Study of Diversity Among Men & Women, Ph.D. Alan P. Bell,‎ Ph.D. Martin S. Weinberg

55% от хомосексуалните мъже са преносители на вируса на ХИВ -  https://www.cdc.gov/

64 от хомосексуалните мъже имат сифилис - https://www.cdc.gov/

37% от хомосексуалните мъже имат анален рак - https://www.lifesitenews.com/blogs/anal-cancer-rise-in-gay-men-prompts-calls-for-vaccinations

75% от хомосексуалните жени са с наднормено тегло -  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4174334/

44% от транссексуалните имат симптоми на клинична депресия -  http://www.medicaldaily.com/transgender-people-more-likely-develop-depression-and-anxiety-247044

16% от транссексуалните са били в затвора - https://archive.is/m72PH


При хомосексуалните мъже е 10 пъти по-вероятно да употребяват хероин и 12 пъти по-вероятно да употребяват амфетамини -  Unequal Opportunity: Health Disparities Affecting Gay and Bisexual Men in the United States, Richard J. Wolitski, Ron Stall, Ronald O. Valdiserri
Публикуване на коментар

0 Коментари