Масово унищожение от друга гледна точка


В настоящия материал ще изложим 4 документирани плана за геноцид върху Европейците. Статии от този тип надали ще намерите по масмедиите. Затова сме ние тук - За да поемем ролята на "медийни осветители".

Първият план за геноцид е творение на Хенри Моргентау (който е бивш американски министър на финансите от еврейски произход). Идеята му за геноцид се състои в демилитаризиране, деиндустриализация и разделяне на Германия, като етническите германци бъдат поставени под робство в услуга на други нации. Книгата му, която излиза през 1945 г., е озаглавена "Германия е нашият проблем". Планът има одобрението на британския министър на вътрешните работи Уинстън Чърчил, който заема длъжност в Парламента за повече от 60 години и първоначално на американския президент от 1933 г. до 1945 г. Франклин Рузвелт, но след като планът излиза наяве, той отрича съществуването му.  

  
Вторият план, целящ унищожение на германския народ, принадлежи на американския антрополог Ърнест Хутън (от еврейски произход). В статията си "Изроди войнския дух от германците" (Breed war stains out of Germans), която излиза в Нюйоркския ежедневен либерален вестник Пикчър Магазин (Picture Magazine) през януари 1943 г., Хутън говори за премахването на етническите германци чрез постепенното препълване в страната им с маси от Неевропейски мъжки имигранти, постепенно "израждайки военния дух от тях".


Третият план е не на кого да е, а на еврейския американски бизнесмен с пацифистки възгледи Теодор Кауфман, прочул се най-вече с книгата си "Германия трябва да загине!", която публикува през 1941 г. В нея той говор за стерилизация на всички етнически германци, което ще доведе до изчезване на германския народ, а също така подканва и към териториално разкъсване на Германия. План, показаващ териториалното унищожение и разпределяне на Германия

Последният план за системно изтребление е идея на Ричард Калерги (японо-австрийски произход), граф от фамилията Куденхофе-Калерги. Основната цел на плана му е премахването на всички етнически Европейци. В книгата си "Практически идеализъм" той обяснява, че гражданите на "Бъдещите Европейски Щати" няма да бъдат хората от Стария Континент, а една каша, продукт от смесването на расите. Той заявява, че етническите Европейци трябва да се смесят с азиатската и други, различни от бялата, раси, за да създаде мултирасово население, без ясна представа за традиция или идентичност, което го прави лесно контролируемо от господстващия елит. Ричард Калерги създава "Паневропейски съюз", който намира подкрепа в лицето на Уинстън Чърчил и еврейската масонска ложа Бней Брит. Идеите на Европейския съюз са сходни с тези на Паневропейския, но с разликата, че настоящият постига геноцида над белите хора, прикривайки го чрез демагогия, празни обещания, масова пропаганда и използване човешките права като средство за манипулация. "Паневропейският съюз" цели създаването на "Съединени Европейски Щати" (в сайта на ЕС има статия, наименувана "Защо имаме нужда от Съединени европейски щати - Натиснете ТУК, за да я видите). През няколко години се награждава спомагащ за осъществяването на този план с Европейската награда " Куденхов-Калерги". Част от наградените са бившият представлява на ЕС Херман Ван Ромпой и канцлерът на Германия Ангела Меркел.

На 10 октомври 2007 г. в хотел "Хилтън" в Тел Авив се провежда ционистко сборище, на което присъства основателката на ционистката организация "Пайдея" Барбара Спектър. На това събрание тя казва, че антисемитизмът в Европа се заражда, защото Европа не се е научила как да бъде мултикултурна, поради което евреите ще я превърнат в такава - Запис от срещата - ТУК.

Ще припомним и факта, че най-големите активисти за имигрантските права в България, Български Хелзинкски Комитет, са добре финансирани от редица организации и проекти, включително и от Европейския съюз и "Отворено общество" на евреина Джордж Сорос. Това показват донорите в техния сайт - Можете да видите това ТУК.

След всичко, казано дотук, всеки разумен човек ще спре да приема имигрантската вълна в Европа за непредвиден фактор от войните по света. Откъдето следва и въпросът "Кой е лошият сега?" - Конспираторите, говорещи за световно господство, разпространявайки "омраза" или "неполитическите" марионетни активисти, борещи се срещу нарастващите "омраза" и национализъм.


Малка част от мигрантските престъпления в Германия - ТУК.

Публикуване на коментар

0 Коментари