Шествие против София прайд 2019

На 8-ми юни 2019 г. се проведе шествието “Да запазим децата от разврата” против гей парада, организирано от „Национална съпротива“, в което и ние от „Бял фронт“ взехме участие. То продължи около половин час, започвайки от НДК, преминавайки през Витошка, покрай Президентството и приключвайки пред Паметника на незнайния войн.В колоната имаше редовни членове на съпротивата, млади ученици, както и зрели, необвързани с групировки семейни хора, някои от които се присъединиха, докато шествието минаваше покрай тълпите от наблюдатели. Те, както и ние, сме твърдо против деградивните идеали, които „прайдът“ демонстрира и промотира. Аплодисментите, които получихме от случайните минувачи, бяха сами по себе си признак на нормалност и здраво мислене, както и знак, че все още живеем в държава, в която народът не е масово заблуден от либералните лъжи, манипулации и изкривявания на факти.

След шествието Благовест Асенов от „Национална съпротива“ изнесе реч, напомняйки за скоростта, с която тази морална деградация се разраства, подпомогната от враждебни на България сили. Той отбеляза, че враговете на България и Западната цивилизация избират за свои мишени най-уязвимите слоеве на обществото, а именно младите - не са един или два случаите, в които анти-български НПО-та са пробутвали книжки с деградивна пропаганда, в които се обясняват извращения от сорта на „фистинг“ и „риминг“ и как е нормално и едва ли не дори желателно 14-15 годишни момчета да прилагат тези „методи“ един на друг. Някои от тези НПО-та като БХК, един от организаторите на гей парада, се интересуват и от правата на педофилите

След края на речта минахме покрай прословутия „София прайд“. Видяхме как едни хиляди левове са налети в организирането на концерт, чиято цел е примамването на съвременната българска младеж, за която забавлението е на първо място, и измежду другото да бъдат пробутани, в опит да бъдат нормализирани, извращенията и манипулациите. Организаторите използват най-долни психологически трикове, за да направят подсъзнателна връзка между т.н. „прайд“ и удоволствието на безплатния концерт, карайки присъстващите да привикнат с това събитие, което в бъдеще ще продължава лека-полека да се извращава, стигайки до парад, в който полу или изцяло голи мъже ще се разкарват из градовете ни, гордеейки се с извращенията и дефектите си. За тези, които си мислят, че само преувеличаваме и си измисляме, ето как изглежда един такъв парад на Запад (“Up Your Alley” от Сан Франциско през 2008 г., Athens Pride – ежегодният гръцки гей парад и Berlin Pride – ежегодният немски гей парад), където тези влечения са имали повече време да се нормализират и наложат. За щастие, моралната деградация сред българското общество все още не е достигнала нужните размери за обучаването и активното насърчаване на децата в превръщането им в травестити, както се случва на запад (прикрепяме и статия за експлоатацията на такова дете), където медиите и корпорациите изкарват тази патологична аномалия за нещо прекрасно, естествено и модерно. За съжаление, обаче точно до това ще доведе нормализирането на такива паради и ориентации. Това е пътят, по който Западът е стигнал до текущото си положение, това е и пътят, по който злонамерените НПО-та искат да вървим.

Истината е, че живеем в много тежки времена и ако искаме народът ни да оцелее и пребъде, трябва да отговаряме бързо, силно и точно на всеки един опит за пробутване на дегенерация от какъвто и да е тип. “София прайд” е само една от тези опасности. Колкото по-бързо бъде неутрализирана тя, толкова повече ще ни олеква тежестта на раменете, толкова по-малко мозъци на деца ще бъдат промити с тази болест и толкова по-независими ще бъдем от разните НПО-та, които искат да ни пробутат педофилия, зоофилия и какво ли още не. 

Публикуване на коментар

0 Коментари