Нулева Толерантност към ЛГБТ Извращенията

Oт няколко години насам, ЛГБТ обществото в България (което по описани по-долу причини наричаме извратеняци) продължава подривната си дейност в и без това  вече умиращото, бездетно, деградирало и сексуализирано българско общество. В последните няколко месеца обаче се надминаха в своята наглост и крайност и това ни дава много добър шанс да ги изобличим като група, която преди всичко мрази всичко нормално, естествено и здравословно.

Като за начало трябва да се обяснят няколко неоспорими факта.

Хомосексуализмът, бисексуализмът, куиър, транссексуалността, измислени джендърски полови идентичности и т.н. са извращения, перверзии. Това не е въпрос на  „кой какво прави в собствената си спалня“, а на честност и обективност, въпрос е на това да наречем черното – черно, и бялото – бяло.

Природата е напълно обективна и при нея няма заобикаляне на истината- обърнем ли внимание на това, което е отредила, ни става ясно всичко по темата. Сексуалните отношения между хората( както и между всяко едно живо същество, някога познато ни) съществуват преди всичко с цел размножаване. От това следва, че единственият естествен полов контакт е този, който води до зачеване или улеснение на зачеването, както и до интимност между мъжа и жената, която пък води до по-здрава връзка, по-стабилно семейство и по-добро детство на бъдещите деца. Удоволствието от това съществува само и единствено за насочване на  индивидите към първата цел, което отново е невероятно очевиден и обективен факт. Следователно всякакви видове отношения, които не са способни на зачеване и имат за крайна цел само егоистичното задоволяване на първични нужди, са неестествени – те са перверзии.
Също така, хората са двуполов вид, което означава, че има мъж и жена- нищо друго. Този, който биологично е мъж и се чувства като мъж, е нормален, тази, която биологично е жена и се чувства като жена, е нормална, а всички други възможни комбинации са психически или физически отклонения, които са съвсем неестествени и нездравословни.

Тук няма място за спор, тук няма място за чувства, тук няма място за либерални заблудени идеологии. Има място само за истина и факти.

Какво обаче е отношението на въпросните извратеняци към обществото и индивидите? То е лицемерно и изключително агресивно. Преструват се на жертви и в същото време безспирно разрушават народа ни отвътре, без да се интересуват дали това вреди на цялото общество, на семействата, на мъжете и жените, на децата, или на самите тях- за извратеняците е важно семейните ценности да бъдат премахнати на всяка цена, за да са свободни да се отдадат на перверзния си егоистичен хедонизъм.
Българското общество все още е достатъчно здраво, за да нарича хората като тези ненормални, и то с право, въпреки че още не сме видели нищо от извращенията, които се случват на запада... Това е и причината пропагандата на тези уроди за сега да е лека, умерена и изцяло лъжлива. Докато те твърдят, че това, което правят, е „просто любов, няма нищо страшно“, реално те са напълно наясно, че не искат да спрат до там, а искат всякакви задръжки да паднат и да се приеме всяко възможно неестествено и извратено отклонение.

Докато с помощта на ЕС се поставяха тези билбордове:С помощта на българското правителство се печатаха тези брошури, чиято предназначена цел бе да се раздадат на непълнолетни и малолетни ученици, което наистина се случи няколко месеца по-късно:И ето, че в ученическа брошура се обсъждат извращения като риминг, фистинг, шейвинг и т.н. Ако мислите, че това е безобидно, проверете какво означават тези неща в Интернет, ако И СЛЕД ТОВА някой от вас мисли, че е безобидно да се раздават на деца или изобщо да се третират като нормално сексуално поведение, то той не е наред.
Не е някаква тайна, че на Запад сексуализирането на деца се е превърнало в нещо като дневен ред. Американските содоми от известно време са нажолили фетиша Drag (Dressed Resembling A Girl / Облечен, за да наподобява на момиче) като задължителен учебен материал на американските деца. Това се случва под провеждането на специално събитие, наречено Drag Queen Story Hour, в което разни извратени травестити, наричащи се "кралици", разказват сексуални, порнографски и еротични гей истории пред аудиторията на десетки деца.


Разбира се, въпросните "кралици" не биха пропуснали възможността да насърчават децата да бъдат травестити и дори самите те да посягат сексуално на децата. Пример за педофил-травестит, участващ в тези мероприятия, е Алберто Гарса или по-известен под прякора си Татяна Мала Нина (Tatiana Mala Nina), който през 2008 г. посяга на 8-годишно дете (Повече за случая ТУК). Въпреки миналото си на педофил на него му е осигурен достъп до тези часове на драг истории, разказвани на малки деца. През 2014 г. Сюзън Куклин (Susan Kuklin) пише книгата "Отвъд магентата: Транссексуалните тийнейджъри говорят". През август 2019 г. избухна скандал относно тази книга. "Транссексуалната книга за тийнейджъри съдържала графични описания на орален секс, осъществяван от деца на шест години, като се популяризирала в младежките секции на местните библиотеки", казва Кирали Смит, директор на Бинарна Австралия. 
Откъс от книгата: "От шест годишен целувах момчетата от квартала, натисках се с тях и им правех орална любов. Това ми харесваше. Обичах оралния секс. Докосвах им техните знаете-какво. Бяхме наистина млади, но именно това правехме."
Повече за случая ТУК.


Към края на 2019 г. пък стана известно, че две лесбийки пребили до смърт момчето си, защото отказало да бъде травестит (да се облича като момиче / за случая ТУК). Според проучване от 2017 г. на американските Центрове за контрол и профилактика на заболяванията гей тийнейджърите представляват 92% от ХИВ случаите от тяхната възрастова група (ТУК). Между другото сексуализирането на децата и превръщането им в травестити и трансджендъри не е толкова просто. Или казано по друг начин - На децата и тийнейджърите, на които вече им е втълпена идеята, че е по-хубаво да бъдеш от противоположния пол, се дават различни хормони, лекарства и наркотици - Дрогата Леупролид ацетат (Leuprolide Acetate) се използва като хормон за лекуване на eндометриоза, рак на простатата и гърдата и разбира се, за спиране на пубертета при трансджендър деца. Според доклад на Администрация по храните и лекарствата от септември 2019 г. (ТУК), публикуван в Християнския пост, повече от 25,000 недоброжелателни реакции (вследствие на приемане на споменатата дрога) за периода 2014 - 2019 г. са описани като "сериозни", включително 6,370 смъртни случая.
От септември 2019 г. 11-годишните момичета благодарение на феминистката кампания Free The Nipple (чиято цел е на жените да бъде позволено да ходят голи на публични места, "както е при мъжете"), вече могат да се разхождат голи по улиците на Форт Колинс (ТУК).Както казахме хубавото на българското общество е, че все още сме достатъчно трезвомислещи да наречем това ненормално, но с агитацията на подобни извратени движения, НПО-та, организации и т.н., както и държавните и европейски институции, които ги подкрепят, както и всички „български“ медии, собственост на политическата мафия, които ги представят в хубава светлина, е въпрос на време и българското общество да заприлича на западното в това отношение. За да ви покажем какво означава това, ще ви покажем следните снимки от либералните, ЛГБТ-толерантни, нехомофобски западни общества, които съвсем спокойно можете да намерите в Интернет и да се убедите, че това чака и България. Имайте предвид, че колкото и да ви казват, че това е „просто любов“ и че „няма нищо страшно“ реалността е, че няма да спрат докато всичко извратено не бъде наложено на обществото. Децата ви ще бъдат насърчавани да отхвърлят пола си и да стават травестити (както вече се случва в детските градини в Швеция), ще бъдат учени как да извършват фистинг, риминг, шейвинг, по кои части на лицето да попада семенна течност и по кои не (както е описано в българската брошура, раздадена на ученици), ще бъдат обградени от всякакви изверги, болни психически и физически и ще бъдат свидетели на всякакви перверзии и изродщини на „Гей Прайд“ парадите, като този, който ще се проведе тази година в София.

Ако искате това да е бъдещето на българското общество и българските деца, подкрепяйте изявите, бъдете толерантни, и най-добре НЕ ПРАВЕТЕ НИЩО, вашата апатия е най-удобна за тях, защото тихомълком ще се вплетат в образованието, медиите, политиката и всекидневието  ни като плевели.

Ако НЕ искате това да е бъдещето на българското общество и българските деца, направете нещо по въпроса. Не подкрепяйте такива изявления, институции и индивиди. Не си замълчавайте, когато някой говори откровени и вредни лъжи по темата. И най-важното, обявете се твърдо против „София Прайд“ и елате на контрашествието, за да го спрем, защото те винаги започват с такива паради и ако им дадем това, им даваме всичко.

КАЖЕТЕ НЕ НА ИЗВРАЩЕНИЯТА!


Статистики и източници за статията:


3.7% от населението се определят като хомосексуални или бисексуални - https://www.cdc.gov/

36% от педофилите са хомосексуалисти - Freund, et al (1984) Pedophilia and heterosexuality vs. homosexuality. J Sex & Marital Therapy 10:193-200

28% от хомосексуалните мъже имат повече от 1000 партньора - Homosexualities: A Study of Diversity Among Men & Women, Ph.D. Alan P. Bell,‎ Ph.D. Martin S. Weinberg

55% от хомосексуалните мъже са преносители на вируса на ХИВ -  https://www.cdc.gov/

64 от хомосексуалните мъже имат сифилис - https://www.cdc.gov/

37% от хомосексуалните мъже имат анален рак - https://www.lifesitenews.com/blogs/anal-cancer-rise-in-gay-men-prompts-calls-for-vaccinations

75% от хомосексуалните жени са с наднормено тегло -  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4174334/

44% от транссексуалните имат симптоми на клинична депресия -  http://www.medicaldaily.com/transgender-people-more-likely-develop-depression-and-anxiety-247044

16% от транссексуалните са били в затвора - https://archive.is/m72PH

Публикуване на коментар

0 Коментари