Англо-американските бомбардировки над България

На 18 октомври 1943 г. като част от Втората световна война започват бомбардировките над София и други части на България от страна на САЩ и Великобритания. Взимайки предвид това, че България не е никаква заплаха за САЩ или Великобритания и че участва във войната само официално, тези бомбардировки са варварска постъпка от страна на Съюзниците, атакуваща предимно цивилното население на страната ни.

Почитаме паметта на всички загинали и пострадали от тези нападения, продължили месеци наред, но също така трябва да запомним и кой е виновен за бомбардирането. Тогава, както и сега, САЩ и Великобритания са били управлявани от една международна група елити, чиято цел е да смачкат свободните народи и нации по света и да ги подчинят на своята тиранична, глобална власт. Точно това се случва през Втората световна война с България, Германия, Унгария, Румъния, Финландия и другите свободни народи както на Европа, така и по другите континенти. Тези народи се борят за своята свобода и право на съществуване, докато международните безскрупулни елити се опитват да отнемат тази свобода и ако трябва, да изтребят тези народи чрез своите държави-марионетки

Днес нещата са малко по-различни. За жалост, България, както и другите тогава свободни народи, сме поробени от същите държави, които са управлявани от същия елит, който е бил виновникът за бомбардировките през 1943-44. САЩ, ЕС, НАТО, както и други държави и организации, все още са лакеи на елитите, които се опитваха да ни пречупят или унищожат, а днес ние ги наричаме наши съюзници, приятели и какви ли още не празни думи за политическо подмазване. Някои европейски народи обаче осъзнават грешката в това мислене и се променят, обръщайки гръб на елитите и техните държави-лакеи. Нека смъртта и унищожението, случили се по време на нашите деди, не са напразни, като разберем виновниците за случилото се и като се борим против тях.

(Нищо не е забравено, нищо не е простено!)