Ден на Българската младеж

„Ден на българската младеж“ е кампания, организирана от Български национален съюз, която цели да обедини различните български националистични организации около проблемите на съвременната българска младеж. В основата ѝ можем да разпознаем борбата, която и ние като организация водим - спиране на духовното и физично унищожаване на народа ни. Както всеки знае, младите сме бъдещето на всеки един народ и всеки, който иска да промени статуквото и да подобри условията ни за живот, не може да ни игнорира.

Бяхме поканени от БНС, които са наши близки приятели, да помогнем с провеждането на кампанията и ние в ролята си на млади националисти нямаше как да откажем на такова страхотно предложение. През идните дни ще облепваме София със стикери, ще раздаваме листовки и ще направим всичко, което може,  за да популяризираме събитието. Пълният списък с всички организации, които участват в осъществяването на мероприятието, може да се види на сайта на кампанията: http://dbm.bg/ 

До края на кампанията остават две събития - лекция за демографската криза на 24-ти септември(линк към събитието: https://www.facebook.com/events/274998176443447/) и т.н. „Шествие със знамена“, където всеки желаещ, независимо член на организация, млад националист или просто случаен минувач, ще има възможност да дефилира, държейки националния трибагреник.